15 պարզ խոհարարական հնարքներ, որոնք զգալիորեն կխնայեն ձեր ժամանակը և նյարդերը

1. Շոկոլադե կրեմը տորթի վրա հեշտությամբ տարածելու համար և միևնույն ժամանակ տալ նրան ախորժելի, հալվող տեսք, օգտագործեք վարսահարդարիչ, տաք օդը ցածր ուժգնությամբ միացնելով տարածեք:

2. Հատապտուղները ավելի երկար կմնան թարմ, եթե դրանք 5 րոպե պահեք ջրի և քացախի լուծույթում `3: 1 հարաբերակցությամբ: Դրանից հետո չորացրեք և դրեք ափսեի վրա

3, Ձկների ֆիլեները կրակի վրա պատրաստելը սովորաբար բավականին դժվար է, քանի որ այն կպչում է մետաղյա դարակին և պոկվելով ընկնում: Հետևաբար, նախ դրեք կիտրոնի կտրտած շերտերը մետաղյա դարակի վրա և ձկները ոչ միայն կունենանն նրա կիտրոնի բույրը, այլև կմնան ամբողջական:

 

4,Որպեսզի տորթի մնացորդները չչորանան, դառնալով համարյա անուտելի, պարզապես դրա վրա հացի կտորներ ամրացրեք ատամի փայտիկների օգնությամբ, և տորթը կմնա փափուկ և ախորժալի:

 

 

Սննդամթերքը ավելի լավ կքերվի , եթե քերիչի վրա բարակ շերտով կարագ, կամ ձեթ լինի